Konferenser

Vi här på Bärby Gård har låtit oss bli inspirerade av den speciella isländska atmosfären och erbjuder arrangemang för mindre grupper i isländsk anda. Det är bara ett sällskap i taget som är gäster hos oss så ni blir garanterat väl omhändertagna.

Vi erbjuder en personlig, lantlig miljö för konferens och avkoppling. Ni inkvarteras i dubbelrum som namngivits efter isländska vulkaner som Hekla, Krafla etc. Mellan arbetspassen kopplar ni av med en härlig ridtur ute i naturen på våra töltande islandshästar.

Tillbaka på gården igen är det skönt med ett bad i vår “Heitta Pottur”, ett utomhusbad som håller en skön temperatur på 39 grader. Middag serveras i vårt mysiga källarvalv.

Maten är hemlagad och ni kan välja på kockens val (råvaror och rätter efter säsong) eller Isländsk meny (tillägg 100 kr/pers)

Priset är 1990 kr/person för dygnskonferens.

Ridning, samtliga måltider och fika vid behov, lån av badrock och tofflor, konferenssal med standardutrustning samt vatten/frukt ingår. Moms tillkommer.

Dags konferens;

Konferensrum med frukt och vatten, fm och em fika samt lunch ingår (hem lagat och  bakat) 490 kr/ person

Tillägg;

Rid demonstration samt prova på ridning i ridhuset 200 kr/ pers

2-tim ridtur 450 kr/ pers

Bad i “Heitta Pottur” ( varmt utomhus bad ) samt bastu med lån av morgonrock och handduk.

Massagen ca 350 kr/ 30 min

Maila; info@islandshestkonsult.se  för mer information och bokning.

Välkommen

Vi skräddarsyr naturligtvis programmet efter dina önskemål.  Vi har också möjlighet att ordna personliga resor till Island (begär offert).

Kontakta oss på info@islandshestkonsult.com för mer information.