Konferenser

Vi här på Bärby Gård har låtit oss bli inspirerade av den speciella isländska atmosfären och erbjuder arrangemang för mindre grupper i isländsk anda. Det är bara ett sällskap i taget som är gäster hos oss så ni blir garanterat väl omhändertagna.

Vi erbjuder en personlig och genuin  miljö för konferens och avkoppling. Efter en härlig Ridtur i vår fina Roslagsmiljö  så blir ni garanterat kreativa och låter idéerna flöda.

Ni inkvarteras i dubbelrum som namngivits efter isländska vulkaner som Hekla, Krafla etc. Mellan arbetspassen kopplar ni av med en härlig ridtur eller lektion på våra töltande islandshästar.

På gården finns också träning och tävling av Islandshästar på nationell nivå, så om Ni vill har vi gärna en uppvisning/ demonstration.

För att ladda batterierna är  det skönt med ett bad i vår “Heitta Pottur”, ett utomhusbad som håller en skön temperatur på 39 grader som också kan kombineras med ett bastu bad. Middag serveras i vårt mysiga källarvalv.

Maten är hemlagad och ni kan välja på kockens val (råvaror och rätter efter säsong) eller en middag med isländsk inspiration.

Priset är 2590 kr/person för dygnskonferens.

Ridning, samtliga måltider och fika vid behov, lån av badrock och tofflor, konferenssal med standardutrustning samt vatten/frukt ingår. Moms tillkommer. ( max 10 pers)

Dags konferens;

Konferensrum med frukt och vatten, fm och em fika samt lunch ingår (hem lagat och  bakat) 590 kr/ person . Om Ni vill att en aktivitet,  ridning och / eller bad/ bastu ingår så blir priset 990 kr/ pp. Moms tillkommer ( max 14 pers)

Tillägg;

Möjlighet finns att boka ytterligare ridning samt massage.

Maila; info@islandshestkonsult.se  för mer information och bokning.

Välkommen

Vi skräddarsyr naturligtvis programmet efter dina önskemål. 

Kontakta oss på info@islandshestkonsult.se för mer information.