Kurser

Kurser/Egen helg 2022/2023

Vi har alltid kurser på gång men alla kommer inte ut här på hemsidan ring gärna om ni har funderingar kring kursdatum. Om ni är ett sällskap finns det också möjlighet att skräddarsy en egen helg (läs mer nedan). Bokning skickas till info@islandshestkonsult.se

Planerade kurser: Bokas HÄR 

(Sommarens längre läger kan du läsa mer om under “Ridläger 2023”.)

25-26/2 Hästens exteriöra förutsättning för ridbarhet. Ta chansen och lär dig mer om exteriörbedömning och hur exteriören påverkar din häst i ridningen. Med avelsdomare Nina Bergholtz. Platser både med och utan häst.

24/3 Dagskurs Elsa kurs, Pris: 1500kr

31/3-2/4 Helgkurs med Þórdís Erla Gunnarsdóttir. I månadsskiftet Mars-April kommer Þórdís (Dísa) till Bärby för en helgkurs! Vi samlas på fredag em och inleder kursen med en clinic/demo och därefter middag. 3 privatlektioner, clinic, mat, boende, bad i ”pottan”/bastu…

6-7/4 Familjedagar på Bärby (läs mer längre ner).

9-10/4 Kort weekend kurs- Elsa. Nytt träningsupplägg för dig med egen häst. Ankomst söndag em, 1 ridpass sedan middag och självklart är bastu och bad tillgängligt för den som vill ha lite spa känsla. Sedan övernattning och efter frukost på måndag rider vi 1 till ridpass. Privatlektioner eller 2o2. Har du svårt att gå från jobbet på fredag em får du en senare ridtid. Pris: 2300kr.

26-28/5 3 dagars ridkurs för Jenny Mandal. Jennys populära vårkurs för vana ryttare med egen eller lånad häst. Pris: 4990kr.

2-4/6 Ridweekand Ankomst fredag morgon. 2 ridpass på fredag och lördag samt ett avslutande ridpass på söndag. Vi växlar lektionsridning i ridhuset och på utebanan med uteritter. Sommaråret rider vi en längre tur på Lördagen. Pris: 5 ridpass och övernattnings paket: 5190kr (lunch, middag, frukost, hästhyra, tillgång till “heita potten”, bastu m.m.) Blandat lektionsridning och uteritter.

1-2/7 Familjedagar på Bärby (läs mer längre ner).

4-6/8 Ridweekand Ankomst fredag morgon. 2 ridpass på fredag och lördag samt ett avslutande ridpass på söndag. Vi växlar lektionsridning i ridhuset och på utebanan med uteritter. Sommaråret rider vi en längre tur på Lördagen. Pris: 5 ridpass och övernattnings paket: 5190kr (lunch, middag, frukost, hästhyra , tillgång till “heita potten”, bastu m.m.) Blandat lektionsridning och uteritter.

Familjedagar på Bärby Aktivitet för de som vill åka iväg med sina barn och ha ett mysigt dygn på landet. Ni börjar med en ridlektion på eftermiddagen som följs av en familjemiddag och bad och bastu i vårat “spa”. Sedan övernattar ni i vårt mysiga hus och på morgonen efter är det frukost följt av en utrett. Vi har hästar som passar både vuxna och barn. På gården finns också andra djur och en härlig lantlig känsla. Pris för vuxna: 2490kr och för barn: 1800kr. Planerade datum  2023: 6-7/4, 1-2/7, 12-13/8, 1-2/11

Nyårskursen 1-4/1 2024 En lyxig start på det nya året, Ridlektioner i mindre grupper med våra eller egna hästar. Fest middag i källarvalvet, Demonstration i ridhuset.mm Pris: 4990 kr. Nyårskursen är alltid 1-4 Jan skicka ett mail om du är intresserad att vara med.

Trettondags relax 2024 Ankomst kl 14.00 , Ridlektion på eftermiddagen. Bad och relax. 3-rätters middag i källarvalvet. Övernattning och frukost samt Uteritt söndag fm. Pris 2790 kr

Du kan också kika in på VÅRAN BOKNINGSSIDA och se ifall det finns något som passar just dig! Har du problem med att boka så skicka ett mail så hjälper vi dig info@islandshestkonsult.se

Är du intresserad av en längre kurs under sommaren kolla in Läger under rubriken Vårt utbud

Egen helg: Om ni är en grupp (8-10 pers) kan ni boka in en kurs helt efter era egna önskemål. Är ni färre än 8 personer men ändå vill boka en privat helg kan ni välja att betala för 8.

Undervisning, mat,  boende, bad&bastu, teorilektioner, stallplats eller hyra av häst ingår.
Hör av er i god tid om ni vill ha en egen helg!
PRISER 2023; 2-dagar 3790 kr ( 4 ridpass)
                               3-dagar 4490 kr ( 4 ridpass)
                                3-dagar 4990 kr ( 5 ridpass)
Det har varit stort intresse för att boka in egna helger senaste åren så var ute i god tid.
Vi har ett samarbete med HorseXplore, några helger under vår och höst, träningsläger samt Isländsk långweekend samt en vecka som heter Sommar ritt i Roslagen. Allt mycket uppskattade arrangemang.
Om du är intresserade av att läsa mer/boka in dig gå in på www.horsexplore.se läs under kategorin Islandshästar.

Vill du veta mer eller anmäla dig, mejla oss gärna på info@islandshestkonsult.se

Alternativt klicka på Bokadirekt nedan för att komma direkt till vår bokningssida:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *