Ridläger 2024

I mer än 30 år har vi arrangerat barn- och ungdomsridläger, sommarens höjdpunkt! Ridlektioner, uteritter, pyssel med hästarna, spökkvällar och massor av kul. På ungdomslägret ingår en långritt och avslutande tävling. Vi erbjuder mysigt boende, mycket fina hästar av varierande slag för såväl nybörjare som erfarna ryttare. Hög klass på all undervisning och god mat. Kort sagt, en oförglömlig vistelse. Du får gärna ta med egen häst.

Vi erbjuder även läger för vuxna med eller utan egen häst, och vill ni åka iväg tillsammans kan man välja vårt familjeridläger.

Vi erbjuder mysigt boende, duktiga instruktörer ,fina hästar av varierande slag för såväl nybörjare som erfarna ryttare. Hög klass på all undervisning och god mat. Kort sagt en oförglömlig vistelse. Du får gärna ta med din egen häst.

Våra ridläger bokas via bokadirekt tryck här!

Är något oklart eller finns inte det du söker med så skicka ett mail så hjälper vi dig!

Datum för 2024:

Dagridläger (utan övernattning)

13-14 Juni

Ungdomsridläger från ca. 12/13år.                                                  

16-20 Juni

Ridlektioner, uteritter, pyssel med hästarna, lekkvällar och massor av kul. På ungdomslägret ingår en långritt och avslutande tävling/uppvisning. Vi erbjuder mysigt boende, mycket fina hästar av varierande slag för såväl nybörjare som erfarna ryttare. Hög klass på all undervisning och god mat. Kort sagt, en oförglömlig vistelse. Du får gärna ta med egen häst. Pris: 7100kr.

Barnridläger 10-12 år

24-28 Juni

Ridlektioner, uteritter, pyssel med hästarna, lekkvällar och massor av kul. Vi avslutar lägret med en uppvisning. Vi erbjuder mysigt boende, mycket fina hästar av varierande slag för såväl nybörjare som erfarna ryttare. Hög klass på all undervisning och god mat. Kort sagt, en oförglömlig vistelse Pris: 7100kr.

Vuxenridläger 

1-5 Juli Mikaela Larsson

Ridläger för vuxna. Skäm bort dig i sommar med flera dagar ägnat åt hästar och ridning! Ridlektioner (uppsuttet och från marken) blandat med uteritter, teori, god mat, relax och avkoppling!

Pris: 7900kr

Familjedagar på Bärby

Aktivitet för de som vill åka iväg med sina barn och ha ett mysigt dygn på landet. Ni börjar med en ridlektion på eftermiddagen som följs av en familjemiddag och bad och bastu i vårat “spa”. Sedan övernattar ni i vårt mysiga hus och på morgonen efter är det frukost följt av en utrett. Vi har hästar som passar både vuxna och barn. På gården finns också andra djur och en härlig lantlig känsla. Pris för vuxna: 2490kr och för barn: 1800kr.

29-30 Juni 29-30 Oktober  Om ni är en grupp av minst 6 personer så kan vi ordna ett eget datum åt ER!

Ridweekend                                                                                                        

Ankomst fredag morgon. 2 ridpass på fredag och lördag samt ett avslutande ridpass på söndag. Vi växlar lektionsridning i ridhuset och på utebanan med uteritter. Sommaråret rider vi en längre tur på Lördagen.
Pris: 5 ridpass och övernattnings paket: 5190kr (lunch, middag, frukost, hästhyra , tillgång till “heita potten”, bastu m.m.) Blandat lektionsridning och uteritter. Pris: 5190kr.

2024:   31 Maj-2 juni, 1-3 Nov

Elsas sommarläger 29/7-1/8 ( fullbokat)

Elsa jobbar på Island fram till i sommar och kommer hem full med ny inspiration lagom till denna kurs! Självklart ingår förutom undervisning allt annat mys som Bärby har att erbjuda så som god mat, boende, bad i “heita potten” och bastun. Pris: 6900kr.

Horsexplorer läger v.30  (anmälan genom horsexplorer)

Jennys årliga sommarläger (datum kommer) 

Är du intresserad av en kortare kurs kan du kika under rubriken kurser kanske har vi något som kan passa där…hör av di via mail om du har problem med bokningen så hjälper vi till. Välkomna!

Du kan anmäla dig till sommarens ridläger här: 

:

Information/frågor: info@islandshestkonsult.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *