Turridning/Privatlektioner

Här bokar du in Privatlektioner och Turridningar samt  lite andra arrangemang!

Två timmars tur i skog & mark | Uteritter i varierande och mysig roslagsnatur.

Vi delar in turerna i 3 olika nivåer:
Nivå 1: Rädda nybörjare/ryttare som vill ta det extra lugnt . Vi inleder en stund i ridhuset och sedan blir det en lugn sväng ut i naturen där vi fokuserar på skritt.

Nivå 2: Blandad ridvana, allt från orädda nybörjare till lite mer ridvana ryttare. På den här nivån töltar/travar vi en hel del och tempot anpassas efter ryttarnas önskemål.

Nivå 3: Ryttare med god ridvana. Tölt och trav samt någon lång, härlig galopp.

Planerade turer kan du se under knappen bokadirekt. Om ni är en grupp på minst 6 personer kan ni boka in en egen tid, vänligen maila i så fall era önskemål. Du skall ha fyllt 12 år för att hänga med .Rid tiden är 1,5-2 timmar (Barn i vuxet sällskap med ridvana är också välkomna).

PRIS 590 kr/ pers eller present kort. Du kan betala med kontanter eller swich  eller i förväg till BG: 5157-8938

Halvdagstur med fika och smörgås i skogen och 2,5-3 timmar i sadeln

Den här turen är för dig som är på nivå 3 och vill få lite mer tid i sadeln.

Vi rider omväxlande i alla gångarter ( utom flygande pass)

PRIS 750 kr/ pers betala med kort eller kontanter

Heldags uteritt med lunch och fika
För den här turen skall du ha god ridvana och van att rida alla gångarter. Ni rider i vackra omgivningar på vägar och i skog. Någonstans i skogen stannar vi och äter en god lunch. Om ni är en grupp om minst 6 personer så kan ni boka ett eget datum.

I vår bokningskalender kan du se om det är något datum på gång för den här aktiviteten

Pris 1200 kr/pers. Samling kl 10.00 och hemresa ca 15.30

Heldag med lektion och uteritt
En 1-dags kurs i islandshästridning. Dagen startar klockan 09.30 med fika och lite teori. Sen rider ni lektion i ridhuset som anpassas efter gruppens tidigare erfarenhet. Efter en god lunch i vårt lilla pensionat rider ni en 1,5-2 timmars tur på samma häst som ni tränat med på förmiddagen.

Vi förbereder gärna valfritt tema för lektion och teori. Om ni vill så går det att byta uteritten mot en till lektion.  Den här dagen kan bokas året runt om ni är minst 6 personer. I vår bokningskalender kan du se om det är något datum på gång för den här aktiviteten. Pris 1200 kr

Rida, Luncha och Relaxa 
En mysig heldag på landet. Ni börjar med att rida en 1,5-2 timmars tur på våra fina islandshästar. Efter det äter ni en god lunch som sedan följs av relaxing i “heittapott” samt bastu. En perfekt dag för kompisgänget/möhippan. Lån av bad rock och handduk ingår.
Vill ni så finns det möjlighet att boka massage samt övernattning. Pris 850 kr. Kan bokas efter önskemål.

 

Du skall vara klädd i oömma kläder efter väderleken. Ha skor/känga med klack på dig. Ridhjälmar finns att låna här hos oss och vi hoppas du får en härlig upplevelse. Alla arrangemang går att kombinera med övernattningar i vårt lilla mysiga pensionat.

Privatlektioner

På Onsdagar , ojämna veckor (ev lägger vi till fler dagar längre fram)  finns möjlighet att Rida Privatlektioner (1 eller 2)  främst för dig med egen häst men möjlighet att hyra en från Ridskolan finns.

Du betalar för 5 lektioner i taget.

Pris 45 min / 1 ryttare 3000kr

Pris 45 min/ 2 ryttare 2250/ st

Lektionerna bokas på nätet  Tryck på BOKA överst på denna sida.