Turridning

Här bokar du in  arrangemang!

31 December 2020 så upphör vårt samarbete med Liveit och Box experience, vi tar inte emot några presentkort efter detta datum.

From 1 Jan 2021 kommer vi endast ha en begränsad turridning  för grupper om 6-10 personer. Om du är intresserad skicka en boknings förfrågan på info@islandshestkonsult.se.

Övriga bokningsbara arrangemang hittar du i Boka direkt!

Halvdagstur med fika och smörgås i skogen och 2,5-3 timmar i sadeln

Ridtur för er med god ridvana och erfarenhet av hästar.

Vi rider omväxlande i alla gångarter ( utom flygande pass)

PRIS 950 kr/ pers betala med  swish eller kontanter.

Ni måste vara en grupp om minst 6 personer . Boka genom mail förfrågan till

info@islandshestkonsult.se

Heldags uteritt med lunch och fika
För den här turen skall du ha god ridvana och van att rida alla gångarter. Ni rider i vackra omgivningar på vägar och i skog. Någonstans i skogen stannar vi och äter en god lunch. Om ni är en grupp om minst 6 personer så kan ni boka ett eget datum.

I vår bokningskalender kan du se om det är något datum på gång för den här aktiviteten

Pris 1200 kr/pers. Samling kl 10.00 och hemresa ca 15.30

Heldag med lektion och uteritt
En 1-dags kurs i islandshästridning. Dagen startar klockan 09.30 med fika och lite teori. Sen rider ni lektion i ridhuset som anpassas efter gruppens tidigare erfarenhet. Efter en god lunch i vårt lilla pensionat rider ni en 1,5-2 timmars tur på samma häst som ni tränat med på förmiddagen.

Vi förbereder gärna valfritt tema för lektion och teori. Om ni vill så går det att byta uteritten mot en till lektion.  Den här dagen kan bokas året runt om ni är minst 6 personer. I vår bokningskalender kan du se om det är något datum på gång för den här aktiviteten. Pris 1400 kr

Rida, Luncha och Relaxa 
En mysig heldag på landet. Ni börjar med att rida en 1,5-2 timmars tur på våra fina islandshästar. Efter det äter ni en god lunch som sedan följs av relaxing i “heittapott” samt bastu. En perfekt dag för kompisgänget/möhippan. Lån av bad rock och handduk ingår.
Vill ni så finns det möjlighet att boka massage samt övernattning. Pris 1200 kr. Kan bokas efter önskemål.

Du skall vara klädd i oömma kläder efter väderleken. Ha skor/känga med klack på dig. Ridhjälmar finns att låna här hos oss och vi hoppas du får en härlig upplevelse. Alla arrangemang går att kombinera med övernattningar i vårt lilla mysiga pensionat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *